Η γυναίκα του ταξιδευτή

Ξεχωριστές Ιστορίες / (1) The Time Traveler's Wife (2009)IMDB

Ταξίδι στο Χρόνο

The Time Traveler's Wife
Rachel McAdams - Eric Bana
Rachel McAdams - Eric Bana
The Time Traveler's Wife (2009) on IMDb
  • Σκηνοθεσία: Robert Schwentke
  • Πρωταγωνιστούν: Rachel Mc Adams, Eric Bana
  • Διάρκεια: 107΄
  • Είδος: Μεταφυσικό Αισθηματικό Δράμα
  • Σενάριο: Bruce Joel Rubin
  • Έτος: 2009
  • Τιμητικές Διακρίσεις: ΒΜΙ Film Music Award - καλύτερη μουσική για ταινία, Υποψηφιότητα Saturn Award 2010

Σύνοψη

Η Κλαίρ, Rachel McAdams / The Notebook, αισθάνεται ένα βαθύ αίσθημα για τον Χένρι, Eric Bana / The Other Boleyn Girl, έναν όμορφο βιβλιοπώλη ο οποίος ταξιδεύει άθελα του στο χρόνο.

Υπόθεση

Πρόκειται για ένα ρομαντικό δράμα που ξεκινά σε ένα βιβλιοπωλείο στο Σικάγο μεταξύ του Χένρι - που έχει ένα περίεργο γονίδιο που τον κάνει να ταξιδεύει μέσα στο χρόνο και της Κλαίρ - που σφραγίζεται με τις αλλεπάλληλες απουσίες εκείνου. Γνωρίζοντας το αβέβαιο της επόμενης συνάντησης τους, γαντζώνονται απεγνωσμένα στις στιγμές που βρίσκονται μαζί —σφραγίζοντας τους με την επιθυμία και το πάθος δυο ανθρώπων που εγκλωβισμένοι από τον χρόνο, απελευθερώνονται μόνοι μέσα από την αγάπη τους.

Κεντρική Ιδέα

Η γυναίκα του ταξιδευτή
Rachel McAdams, Keneth Bana

Ταξίδι στο Χρόνο : Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ, "Η γυναίκα του ταξιδευτή", της Audrey Niffeneger, αναμειγνύει τη μοίρα με την αφοσίωση, το παρελθόν με το παρόν ξετυλίγοντας το νήμα μιας ξεχωριστής ιστορίας, ανάγοντας την σε μια ξεχωριστή ερωτική ιστορία. Ο γερμανικής καταγωγής σκηνοθέτης Robert Schwentke καταπιάνεται με ένα πολύ σοβαρό θέμα - αυτό των ταξιδευτών στο διάστημα - που (ίσως) είμαστε, με την επίφαση μιας δυνατής ερωτικής ιστορίας

Αγνωστες Λεπτομέρειες : (1) Αρχικά έγινε γνωστή στις αίθουσες των ΗΠΑ με τον τίτλο "το Λιβάδι" (2) Τραγούδι Gone to Earth (3) Ο Keneth Bana μόλις τέλειωσε το γύρισμα ξεκίνησε το Star Trek (2009) όπου χρειαζόταν να ξυρίσει το κεφάλι του αλλά και για το ήδη τελειωμένο γύρισμα του προηγούμενου, χρειάστηκαν κάποιες νέες σκηνές, έτσι η προβολή του "Η Γυναίκα του ταξιδευτή" αναβλήθηκε για ένα χρόνο.

Κυκλοφορεί και σε B-Ray Πηγή 1ης Εικόνας


Η Γυναίκα του ταξιδευτή σκην. Robert Schwentke 2009

Robert Schwentke, Η Γυναίκα του Ταξιδευτή 2009

Gone to Earth - The Analog Team

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τον Λουκίνο τον γνώρισα στο Σπολέτο...

Jules και Jim

Τα Μπαρμπούνια του Ρενουάρ